Anularea rezervării & No Show

Conditii rambursare avans

Plata unei rezervari prin genererea unui link de plata, pe pagina Rezervare, reprezinta achitarea contravalorii unui avans integral de 100 % din suma serviciului de cazare solicitat.

In cazul in care, din motive obiective, turistul doreste anularea rezervarii, are posibilitatea de a solicita anularea rezervarii, cu rambursarea 100 % a sumai achitate in avans, cu rezerva unui interval de timp de a contacta managementul unitatii cu cel putin 30 zile calendaristice inainte de check-in( prima zi a sejurului contractat). In orice alta situatie, in care turistul va anunta in intervalul aflat in interiorul perioadei de 30 zile calendaristice, nu se va accepta returnarea contravalorii avansului platit, acesta fiind nerambursabil.

No Show

In situatia in care din diferite motive nu va veti prezenta la cazare si nici nu va putem contacta, va vom astepta pana la terminarea perioadei de check-in, dupa care vom avea dreptul sa inchiriem camera/camerele altui turist.

Pentru alte informatii sau diverse intrebari referitoare la politica de anulare ne puteti scrie un email la adresa vidraparkinfo@gmail.com, puteti utiliza formularul de contact, sau ne puteti contacta telefonic la +40 371 396 535, +40 749 037 533.

CAZARE GALERIE Prețuri WELLNESS Gastronomie Contact Regulamentul interior